Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/stressfribryggen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/stressfribryggen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Referencer | Stressfri på Bryggen Referencer | Stressfri på Bryggen

Referencer

Charlotte, 34 år:

“Gitte er topprofessionel og dygtig, og sammen med hendes varme og indlevende hjerte, så lærer man utrolig mange aspekter af sig selv at kende! Hun formår at gøre en svær situation billedlig og tydelig, samt vejlede en til en bedre og dybere forståelse af den situation, man står i! Jeg er dybt taknemmelig for hendes arbejde med mig, og selvom Rom ikke kan bygges på en dag, så er Gitte med til at lægge de første sten, så man selv formår at lægge resten!”

 

Tina, 52 år:

“Jeg vil til enhver tid anbefale Gitte som stresscoach. Med Gitte kan du føle dig tryg. Gittes empati åbner døre op hos dig, du ikke vidste var lukkede.”

Maj-Britt, 50 år:

“Jeg har været nede med stress og var sygemeldt i tre måneder. Gitte var utroligt god til at guide mig igennem forløbet og give mig de rette værktøjer til at komme helt ned i gear og acceptere min situation, så det var meget nemmere at komme tilbage på arbejdspladsen igen. Jeg kan derfor meget varmt anbefale Gitte som stresscoach. Hun ved virkelig, hvad hun har med at gøre og er meget dygtig.”

 

Comments are closed.